Bergsjøstølen

Snart er sommeren og høsten her. Bestill ditt opphold nå.

 

KjelkebakkeSkarslia
Fantastisk morro.

Maten

Tradisjonelt sett er stølen et sted de gårdene tok med seg dyrene for og gi dem godt beite. Her ble det ofte produsert melkeprodukter, og det gode beitet gav kjøttet god fylde og smak. Alle råvarene ble konservert og gav mat gjennom hele vinteren. Med respekt for denne tradisojoen er Bergsjøstølen et sted der mat har et stort fokus. Vi vil du skal få hjemmebakt brød, gravet og røkt fisk, egenprodusert pålegg og der all mat er lagd fra grunnen.

Harald står selv på kjøkkenet, og han er opptatt av å servere ekte og autentisk hjemmelaget mat - med smak. Med erfaring fra inn og -utland setter han sammen råvarer for og gi gjestene en positiv smaksopplevelse i spisesalen. Hver dag kommer det en ny overraskende sammensetning. Han tar utgangspunkt i det internasjonale kjøkkenet men benytter tradisjonelle norske råvarer, både lokalt og egenprodusert.  

Spisesalen med sin panoramautsikt utover Bergsjøområdet og Hallingskarvet skaper vakre kulisser til måltidet. Enten du bor på fjellstuen eller bare ønsker og spise her så er du velkommen inn i spisesalen.

Vi serverer 3-retters middag fra kl 19:00- 20:30, (fredager frem til kl 21:00).

Dagens 3-retter: 425,- per person

For selskap og andre arrangement tilrettelegger vi menyen i samarbeid med gjestene, ta kontakt for bestilling og ytterligere informasjon.
   
Bergsjøstølen Fjellstue, Bergsjøområdet, 3570 Ål - Tlf: 32 08 46 18 - -post:post@bergsjostolen.no