Bergsjøstølen

Vi åpner sommeren med tradisjonell bryggedans og St.hans feiring, reserver rom nå for å vere med på denne kjekke helgen. 22 til 24 juni 2018

Men først er det vinter. Med maskinpreparerte løyper opp til 1300 moh, kitekurs hver helg heile vinteren, badestamp, Norges einaste snøkabelbane og kjelkekjøring. Alt dette er syyykt bra. 

 
Sjekk ut vår meny

KjelkebakkeSkarslia
Fantastisk morro.

fødselsdagsfeiring

sommerfest på Bergsjøstølen Om du fyller år og har lyst til å feire i sammen med vennene dine, kan du leie hele Bergsjøstølen uten at det koster deg skjorta. En helg her starter f.eks med velkomstmiddag og utdeling av flagg med tilknytting til geografiske steder eller sosiale tilknyttinger med påfølgende forbrødring. Med fakkel, raketter og adressebrenning på bålpanne er vi i gang.

På lørdag etter frokost er det tid til arrangerte fellesaktiviteter som fjelltur, kjelkeaking, kitekurs eller dølaleik med bygging-tenking-taktikk og sprelske påfunn før det blir servert festlunsj. Tidenes gjestebod med hallingkost, musikk, spel og dans. Tidleg kveld er det pølsefest, før det blir avreise til det lokale ungdomshuset for dansefest etter god gammeldags oppskrift som alle innehar litt av ingrediensen til.

Nattmat på Bergsjøstølen med nachspiel.

God natt.

Eller lørdagen starter med felles tur i fjellet med pølselunsj og buskspel etterfulgt av badestamp og vikingbad i Bergsjøen før en festmiddag med fjellet og hallingdal som en rød tråd. Ørrethale på blings med ertekrem til forret, urtemarinert lam med rotmos - blåtomat og sopp, som riktig avslutting er det tilslørte bondepiker, fra fordums glans. Alt dette akompagnert med Kvit og Raud Halling og dans ut dei lyse morgentimer. 

 

Dette er bare et av alternativene. Her er det rom for skreddersøm. Prisen på ei slik helg er litt varierende med årstid og antall gjester, men fra ca  1900 nkr alt inkludert per person.

Nordvang ungdomshus i Vats. Bergsjøstølen, Ål i Hallingdal Kapasitet:  ca 50 - 70 personer.
Ungdomshuset Nordvang, nyrestaurert i 2014. Klar for å huse din fest. Bygdefest slik du husker det.

 


Altrenativ finansiering:
1. Du betaler alt....     eller ingenting
2. Gjesten betaler sin andel av det heile.
3. En fordeling mellom dere, som er gjesten uvedkommende.


Ta kontakt med Kåre på mail eller tlf 32084618 for en entusiastisk fjellprat for denne festen.

bergsjøstølen i fra østbading hele året på Bergsjøstølen

Bergsjøstølen Fjellstue, Bergsjøområdet, 3570 Ål - Tlf: 32 08 46 18 - -post:post@bergsjostolen.no