Bergsjøstølen Fjellstue

LEK I SNØEN MED FAMILIEN

Skarslia Ski og akesenter

 

10 minutter fra Bergsjøstølen ligger familievennlige Skarslia Ski og Akesenter. Men alpine nedfarter for nybegynnere på ski eller de litt mer erfarne er dette et skisenter perfekt for familien. Skarslia er også Norges største kjelkeanlegg, som virkelig er verdt å teste ut. Like gøy for store som små. De har også kafeteria og skiutleie.

Norges største kjelkesenter

Heisen tar deg opp til toppen – slik at du kan frese ned akebakkene med spesialutviklede kjelker. Her får adrenalinet bruse fritt i kroppen. Dette er en opplevelse for både barn og voksne, og veldig gøy sammen med kollegaer eller vennegjengen. Det er 2 løyper på hele 1300 og 1600 meter. 

Alpint

Her er løyper for alle nivå, fra grønne til svarte løyper. Skisenteret har tre nedfarter og ligger skånsomt til for vær og vind – og ikke minst på solsida. Alle løyper ender opp på samme sted, så man finner lett igjen hverandre. Ikke kø eller trangt i løypene, og egen barneheis for de minste.

 

 

Skiutleie

Stor og moderne skiutleie med godt utvalg av turski, felleski, fjellski, carvingski, snowboard og snowblades. Med over 200 par, både langrenns og alpint ski, kan vi ta i mot store grupper. Vi har også stort utvalg av skismøring, voks, glider og masse mer og er også behjelpelig med transport.

"Vet ikke hvem som har det mest gøy - vi eller barna?" - Mor 42 år.

Telemarkjører på vei nedover fjelside i solnedgang med fjellandskap i bakgrunn