Bergsjøstølen Fjellstue

BURSDAGSLAG ELLER FIRMASAMLING?

Med gjesten i fokus

Firmatur, ledersamling, vennelag eller jubileum?

Bergsjøstølen er det ideele utgangspunkt enten man skal på tur med kollegaer, kompiser eller familiesamling. Fjellstua egner seg best for grupper opp til 50 pers, litt avhengig om man kan dele rom eller ikke, men ofte kan man få ha hele fjellstua for seg selv om ønskelig. Hos oss er det godt med plass og hvor det sosiale alltid er i fokus.

Konferansebord ute i naturlandskap

Slik kan en firmasamling eller et jubileum se ut hos oss

På ankomstdagen samles gjestene for en fordrink og bålkos i båthuset etterhvert som gjestene kommer. Stå selv for for innsjekken om du ønsker. Når alle har kommet til fjells, entrer vi spisesalen for middag. Etter frokost neste dag starter møte med arbeidskollegaer, alternativt rett på utendørs aktiviteter. Dette være seg; sykkeltur til Fagerdalen støl der Anne Lise bistår oss i serveringen, ridetur med Arman sine islandshester, eller en guidet fjelltur der gapahuken er målet for turen og servering av enkel bevertning.

På vinteren har vi; hundespann, kitekurs, kjelkeaking i Norges lengste akebakke, guidet trugetur eller langrennstur, der vi igjen har gapahuken som mål med enkel bevertning. Vel hjemme igjen, står badstue (ute eller inne) og badestamp for tur, før omkledning til middag der vi serverer en 3-retters etter ditt ønske.

Våre mat-anbefaling i fjellet er; fiskesuppe eller fjellørret til forrett, lam eller rein med sesongens tilbehør til hovedrett, ekte karamellpudding eller multesuppe til dessert. Som et krydder under festmiddagen kan vi leie inn lokale musikalske innslag. Utover kvelden er baren åpen med alle rettigheter. Utsjekk etter frokost siste dag.

KONTAKT OSS

Vi skreddersyr et tilbud ut i fra ønske, om det er firmasamling eller jubileum.

Ring oss gjerne

Ta kontakt for en fjellprat

Send oss en e-post

Vi skreddersyr et opplegg for deg og dine og sender deg et uforpliktende tilbud.