Bergsjøstølen Fjellstue

VINTERAKTIVITETER

Ta skia på, sekken fatt eller kiten i hånda - velkommen til en aktiv vinterferie til fjells.

Hallingdal - et vintereldorado

Bare i Ål finnes over 400 km med preparerte langrennsløyper, to alpinanlegg og Norges største kjelkeanlegg, for ikke å snakke om et av Norges mest populære kiteomåder. Alt ligger til rette for en perfekt vinterferie, påskeferie eller helgetur til fjells.

Ikke uten grunn Hallingdal er et av Norges mest populære skidestinasjoner. Bergsjøstølen ligger midt i dalen, snørikt fra november til mai. Så om det er topptur eller langrenn, hundekjøring eller alpint, så er det snøsikkert på 1100 moh hele vinteren.

Start video

LANGRENN

Med skispor rett utenfor døra og milevis innover fjellheimen eller ned i skogen, er dette sammen med den vakre naturen, kanskje den største grunnen til at våre gjester besøker oss. Her får du turtips og live oppdatering fra preppemaskinene.

HUNDEKJØRING

En eksotisk aktivitet innover høyfjellet. Hundekjøring for grupper eller enkeltpersoner kan arrangeres like fra Bergsjøstølen. Fra mindre runder til dagsturer innover fjellet.

ALPINT

Familiebakke eller utforløype, topptur eller løssnøkjøring - muligheten er mange i Hallingdal. 10 minutter til familieanlegget Skarslia Ski og akesenter eller 15 min til Ål skisenter med større park og rails. Her er noe for alle skientusiaster.

Ja takk til en snørik vinter med masse aktiviteter!

PADLING

Vi har utleie av robåt, kajakk og kano. På langstrakte Bergsjøen kan du komme deg utpå for en time eller en dag. Særlig anbefales østenden, med holmer og øyer og padle mellom.

STØLSBESØK

Levende stølsdrift er det ikkje mye igjen av i dag. Vi er så heldige å ha to støler i nærområdet, Fagerdalen støl og Nedremyrstølen, hvor man kan få smake ekte stølskost og få innblikk i stølkslivet til fjells på sommeren.

RIDNING

Om man ønsker seg en timestur eller dagstur på hesteryggen, kan Hester ta deg på islandshester fra Skarslia og innover fjellheimen. En fantastisk måte og komme seg rundt i fjellet på.

BESTILL OVERNATTING